Om oss

Teamet bakom Orange Frog

Vår historia

Grundarna i Orange Frog har alla drivit bolag och haft hand om personal inom rad olika branscher och storlekar.
Produkten föddes ur frustration när vi själva saknade ett komplett verktyg som kunde tillfredsställa en rad olika parametrar. Vi hittade, precis som många andra organisationer, en rad användbara funktioner utspritt hos flera leverantörer och plattformar.
Vi ville ha allt samlat på ett ställe, i en egen företagsapp.
Vi ville även ha en produkt som involverar hela företaget och inte bara desktopanvändarna. Vi ville ha något som förde oss närmare varandra helt enkelt och engagerar medarbetarna.
Både med den dagliga kommunikationen som berör företaget men även något som för oss samman som människor.
Vi hade även med oss att det måste vara användarvänligt och kul att jobba i . Om man måste utbilda sin personal i ett system så har man misslyckats menar vi.

Vad vi fokuserat på

Enkelhet

Det ska vara enkelt att komma igång, använda och förvalta.

Mjuka värden

Det är i de mjuka värdena vi hittar vad medarbetarna inspireras och blir motiverade av.

Människans belöningssystem

Precis som alla de mest välanvända sociala medierna så har vi fokuserat på belöningssystemet för att öka engagemanget och viljan att använda appen.

Effektiva processer och kommunikation

Med en automatiserad påminnelsefunktion kan ni kapa onödig admintid och fokusera på er kärnverksamhet.

Engagemang från medarbetare

Skapa engagemang i bolaget, från alla medarbetare.

Kompetensinventeringar på ett smidigt sätt

Se till att ta tillvara på den kompetens som finns i bolaget.

Complexity is your enemy. Any fool can make something complicated. It's hard to make something simple

Richard Branson

bild-6
bild-2
bild-3
Den mänskliga faktorn

Vad är vår hemlighet? Fantastiska människor!

Alla i Orange Frog har på något sätt arbetat med personalledning. Vi är övertygade om att engagemang skapas genom kommunikation och att det i sig ger positiva synergieffekter på företagskulturen i sin helhet.

Teamet i Orange Frog brinner för kommunikation, HR, engagemang, företagskultur, entreprenörskap och att bygga upp hållbara och välmående organisationer. Vi har kompetens inom en rad olika branscher inom allt från flyg till restaurang och med den bredden kan vi med gott samvete säga att vi förstår de flesta organisationers utmaningar i vardagen.

Några från teamet

Clarence Lejon

CEO & Partner
Clarence ansvarar över den dagliga driften, utvecklingen samt är grundare av Orange Frog. Clarence fokuserar idag på hur vi ska utvecklas framåt i takt med kundernas behov. Clarence brinner för entreprenörskap och att hjälpa bolag växa i sin företagskultur.

Jonathan Elgh

CTO & Partner
Jonathan ansvarar för all funktionalitet och leder utvecklingen av appen tillsammans med ett team om fjorton kodare. Jonathans styrka är design och funktionalitet och besitter en kreativitet som gör att vi i teamet hoppar av glädje varje gång någonting nytt produceras.

My Jägnebrant

CSM & Partner
My är vår stjärna när det kommer till kundvård och support. Idag har hon en övergripande funktion i Orange Frog där hon är behjälplig i frågor kring management och utveckling för både små som stora bolag. Det är även My ni träffar för demo av appen och som följer er under hela resan från start och löpande.

Charlie

Barketing Manager
Har mest lunchrast hela dagarna och är alltid glad.

Redo att sätta igång?