Appen

Er egen företagsapp brandad med er grafiska profil

Ni kan aktivera moduler vart eftersom ni växer eller ert behov förändras. Vi utvecklar ständig nya moduler som efterfrågas av våra kunder. När ni är kund hos oss så kommer ni alltid få tillgång till nya moduler utan prispåslag. Nedan ser ni exempel på tillgängliga moduler.

Företagsflöde

Här kan hela företaget dela information. Självklart kan ni även skapa grupper så att specifik information kommer till specifika gruppmedlemmar.

Profilsida

Varje medarbetare har här sin egen profilsida där de kan berätta mer om vad de arbetar med på företaget, vad de har gjort innan, om de har några speciella kunskaper och kanske även deras fritidsintressen.

Chatt

Chatt är det enklaste sättet att kommunicera och något som de flesta föredrar på daglig basis.

Rekryteringstips

Denna modul gör det möjligt för era medarbetare att rekommendera bra personer som ni sedan kan ta kontakt med för en intervju.

Delade filer

I denna modul så kan ni ladda upp dokument och information som ni vill att era medarbetare ska kunna hitta enkelt. Det kan vara olika blanketter och allt annat som ni idag kanske mailar ut på förfrågan.

Microlearning & Onboarding

Här kan ni skapa anpassade kurser, tester och olika quiz som paketeras per automatik i microlearning format.

Kvittenser

Kvittenser möjliggör för er att välja om en anställd enbart ska ta del av något för kännedom eller om det ska bekräftas och skrivas under.

Enkäter

Ni kan löpande få in feedback på vad era medarbetare tycker och tänker inom olika områden men även vad de tycker om olika kurser och tester som dom utför.

Integrationer

Synka enkelt era viktigaste appar!

Synka enkelt alla era appar och system så att allt samlas upp på en och samma plats.

Appen med er branding!

Er app brandas med era färger och logos.

Boka demo