Adminpanel

I adminpanelen ser ni enkelt hur företaget kommunicerar och mår

Här får ni en bra och lättöverskådlig bild av hur företaget interagerar och kommunicerar. Man kan säga att det är en live tempmätning på hur företaget och medarbetarna mår. Det är även här ni styr information, användare och ser statistik. Ni kan pusha ut information, dokument, utbildningar och enkäter till hela företaget, grupper eller till en enskild individ.

Adminpanel

Det är här ni ser hur företaget kommunicerar, utför uppgifter, utbildningar och hur företaget mår. Här ser ni all statistik

Hantera användare

Här hanterar ni alla användare i företaget och ni kan även skapa olika gruppindelningar. Allt så att ni inte behöver lägga massa tid på administration.

Hantera Quizar/test

Ni kan skapa kurser, tester och olika quiz som paketeras per automatik i microlearning format.

Delade filer

I denna modul så kan ni ladda upp dokument och information som ni vill att era medarbetare ska kunna hitta enkelt. Det kan vara olika blanketter och allt annat som ni idag kanske mailar ut på förfrågan eller har i er molntjänst.

Kvittenser

Här hanterar ni dokument och olika media som ska till en medarbetare eller en hel grupp. Gruppindelningen som görs i adminpanelen hämtar information om vilka som ska ha

Statistik

I statistik så kan ni se vem som gör vad och hur företaget utvecklas. Ni ser olika medarbetares resultat på kurser och tester och kan med lätthet se snitt på resultat.

Enkäter/feedback

Ni kan löpande få in feedback på vad era medarbetare tycker och tänker inom olika områden och även vad de tycker om olika kurser och tester som dom utför.

Rekryteringstips

Att hitta nya bra medarbetare är alltid svårt och en utmaning. Det är många företag som föredrar att arbeta genom rekommendationer internt för att hitta nästa medarbetare att anställa. Denna modul gör det möjligt för era medarbetare att rekommendera bra personer som ni sedan kan ta kontakt med för en intervju.

Boka demo